Cozy x Design Market

Myös Cozy on mukana Helsinki Design Weekin viikonlopun Design Market -myyjäisissä!
Kaikki Cozyn ihanat kirjat, niin uutuudet kuin tutut luottohititkin nyt vain 10€ / kpl (ovh.20-30€)!
Cozyn kirjakaunokaisia löytyy siis Print Marketista, Turbiinisalista, Kaapelitehtaalta. Tervetuloa ostoksille!

COZY_PUBLISHING

Ruokaa Opiskelijabudjetilla!

Opiskelijabudjetilla on Cozyn uutuus kaikille herkullista ja edullista ruokaa rakastaville!

Älä tingi ruoan mausta tai terveellisyydestä – tingi vain aterian hinnasta.
Parikymppinen kotikokki Viola Virtamo on kerännyt omat reseptisuosikkinsa yksiin kansiin jokaiselle, joka haluaa nauttia elämästä ja maukkaasta ruuasta Opiskelijabudjetilla. Ruuanlaitosta jo lapsena kiinnostunut Viola käyttää reseptiikassaan hyviä ja tuttuja raaka-aineita, oivaltavia makuyhdistelmiä unohtamatta.
Violan reseptit ovat paitsi helppoja valmistaa myös ajan hermoilla – Opiskelijabudjetilla-ruokakirjasta löytyvät niin gluteeniton kesäkurpitsapasta, maistuva munakassalaatti kuin myös herkulliset burgerit.

Opiskelijabudjetilla ilmestyy nyt parahiksi elokuussa, kun on aika kokata taas edullisesti kotikeittössä!

Opiskelijabudjetilla008Opiskelijabudjetilla009

Helsinki-kirjojen juhlaa!

Tämä kevät on Helsinki- ja Suomi-teeman juhlaa! Tänään Cozy juhlii kahden Helsinki kirjan Helsinki Food Book ja Helsinki – People make the city julkaisemista. Teresa Välimäen ja Johanna Lindholmin Helsinki Food Book esittelee suomalaista ruokakulttuuria modernisti sekä herkullisesti ja reseptien välissä saa nauttia kauniista Helsinki-kuvista. Laura Iisalon ja Melanie Dowerin Helsinki – People make the city on uudenlainen opas Helsingistä niin turisteille kuin paikallisillekkin, joka esittelee pääkaupunkiamme ihmisten näkökulmasta (mukana on kaikkea shoppailuvinkeistä ja paikallisten ravintoloiden herkkuresepteistä luonnonkukkakimpun ohjeeseen).

Helsinki Food Book: reseptit Teresa Välimäki ja Johanna Lindholm, kuvat Nico Backström, kirjan layout Richard Lassenius

Helsinki – People make the city: konsepti ja kuvat Laura Iisalo, tekstit Melanie Dower, kirjan layout Viola Minerva Virtamo

HFB&HELSINKIx

Kuva Viola Minerva Virtamo

Sokeriton!

Ihastuttava Sokeriton – herkkuja ilman valkoista sokeria on nyt täällä! Suloinen Sokeriton on täynnä Karita Tykän sokerittomia, gluteenittomia ja maidottomia herkkureseptejä, joita Cozyn väki voi lämpimästi suositella! Kirja, jonka herkut maistuvat paremmilta kuin alkuperäiset sokeriversionsa – kesän juhlien parhaimmat herkut löytyvät tästä opuksesta!

Reseptit: Karita Tykkä

Kuvat ja kirjan layout: Viola Minerva Virtamo

Sokeriton_Kirja

(Kuva Viola Minerva Virtamo)

Jäätelökesä on aloitettu!

Ihastuttava Virpi Mikkosen ja Tuulia Talvion Hyvän olon jäätelökirja on nyt täällä! Terveellisiä, mutta superherkullisia jäätelöitä saa nyt nauttia hyvällä omallatunnolla. Kaunis kirja on täynnä helppoja, hyviä reseptejä! Ensi kesän jäätelölempparit löytyvät tästä kirjasta!

Reseptit ja kuvat: Virpi Mikkonen & Tuulia Talvio

Kirjan layout: Leena Oravainio

“Forget art. Put your trust in ice cream.” – Charles Baxter

Jaatelokirja

(Kuva Viola Minerva Virtamo)

Tarte Tatin – Yksi Suomen kauneimmista!

Viime viikolla Tarte Tatin – Suuri ranskalainen keittokirja palkittiin yhtenä vuoden kauneimmista kirjoista 2015. Kirjan herkulliset, ranskalaiset ruoat kuvattiin loppukesästä. Upeita Ranska-maisemia lähdettiin jahtaamaan kirjaa varten aina Nizzaan ja St.Tropeziin asti. Graafikko taittoi kauniin kirjan, joka ilmestyi lopulta alkusyksystä. Ja nyt se on yksi Suomen kauneimmista! Tätä täytyy juhlistaa!

Graafikko: Enni Koistinen

Valokuvaaja: Viola Minerva Virtamo

Reseptit ja tekstit: Prisca Leclerc

xxTarteTatinSuomenKaunein001

(Kuva: Viola Virtamo)

Cozy goes Sydney!

Sydney003

Hikiset mutta onnelliset terveiset Sydneystä. Cozy lennähti kengurumaahan kuvaamaan ensi kevään kirjaprojektia – Tomi Björckin kirjaa mutkattomista, herkullisista ja helpoista aussiaterioista. Ruokia maistaneena voimme paljastaa projektista jo sen verran: kaunista ja taivaallisen hyvää luvassa.

Ruokakirja on nyt täällä!

Meillä on nyt käsissämme uusi, painotuore Cozyn kaunotar: Kaisa Niemisen ja Riikka Kantinkosken Ruokakirja.

Suomalaisten klassikkoherkut koottiin yksiin kansiin, kausiajattelua kunnioittaen, upeita ruokakuvia unohtamatta. Ruokatoimittaja Kaisa Nieminen ja valokuvaaja Riikka Kantinkoski kävivät äidin reseptilaatikolla, listasivat omat rakkaimmat suosikkinsa ja valikoivat Ruokakirjaan ne kaikkein nostalgisimmat ja maittavimmat herkut aina huolella rypytetyistä karjalanpiirakoista maistuvaan uuniloheen ja mokkapaloihin. Resepteissä hyödynnetään suomalaisia, puhtaita raaka-aineita ja otetaan kokatessa vuodenajat huomioon. Ensiluokkaisen kaunis ulkoasu hurmaa jo siinä vaiheessa, kun vasta selaamme ja suunnittelemme tulevia ruokahetkiämme.

Ruokakirja01Ruokakirja02Ruokakirja03

– Cozyn väki

 

Cozy goes Paris!

Tänä viikonloppuna Cozy-team matkustaa Pariisiin sisustusmessuille, tapaamaan ihania ihmisiä ja etsimään inspiraatiota tästä ihastuttavasta kaupungista. Palaamme mukanamme matkalaukullinen ideoita, inspiraatiota ja kauniita kuvia!

“Paris is always a good idea.” – Audrey Hepburn

cropped-CozyMarbleBanner_January16.jpg

(Kuva: Viola Minerva Virtamo)